BudgetBeauty

2.14.2011

Tag: 7 Schoonheden

Ik heb deze tag gekregen van Samantha en Michelle
Dankjewel dames!

Het is dus de bedoeling dat ik 7 dingen ga neerzetten die ik mooi vind aan mezelf. Een moeilijke opgave!

1. Mijn haar. Ik ben erg trots op mijn haar omdat het van nature een slag heeft, lang is en veel is. Ik heb godzijdank niet het haar van mijn moeder omdat dat erg dun en sluik is. Mijn vader had vroeger (ja, nu niet meer) een volle bos haar en ik ben zo blij dat ik dit ook heb! Het hangt ongeveer tot borsthoogte nu en heeft ongeveer zijn natuurlijke kleur terug. Ik experimenteer toch regelmatig met mijn haar qua kleur en lengte. Ondanks het verven is het toch mooi glanzend en bijna 100% gezond.

Leeftijden: 16/17 - 18/19 - 20.

2. Mijn neus. Simpelweg omdat hij niet te groot is en niet te klein. Er zitten geen rare kronkels in of aan, hij staat volgens mij volledig recht. Ook hierbij ben ik blij dat ik niet de neus van man ouders heb! Niet lullig bedoeld, maar ik ben gewoon blij met mijn normale neusje ^^

3. Mijn ogen. Ze zijn dan wel simpel bruin, maar toch vind ik ze mooi. Soms zit er meer groen in en zijn het meer de ogen van mijn vader, maar soms zijn ze wat bruiner en zijn het echt de ogen van mijn moeder. Iemand heeft ooit tegen mij gezegd dat ik een gouden randje om mijn ogen had, maar waar hij dat vandaan had weet ik niet! Dat heb ik namelijk nog nooit van mijn leven gezien haha. Ik ben ook blij dat ik vrij grote, sprekende ogen heb en dat ze niet te veel naar boven staan of naar beneden hangen.


4. Mijn wimpers. Ze zijn van nature lang en vol en hebben met een laagje mascara de hele dag krul, ongeacht welke mascara ik gebruik. Ik koop mascara ook niet op de belofte van extra lange en volle wimpers en heb daarom ook voldoende aan goedkope Essence mascara's. Ik vind het wel fijn om dan wat extra laagjes aan te brengen zodat ze echt goed zichtbaar zijn en opvallen, zelfs boven een randje eyeliner.

5. Mijn schouders. Waarom weet ik niet precies, maar die vind ik gewoon mooi. Op een schouder heb ik een groepje moedervlekjes en dat vind ik zelf erg schattig (: In de zomer, als ze wat gebruinder zijn vind ik ze het mooist. Dan komen er ook wat meer sproetjes op en vind ik het ook niet erg om hemdjes op strapless dingetjes te dragen.

6. Mijn wangen.. Ik heb echt van die bolle wangetjes! Vroeger vond ik dat verschrikkelijk, maar nu vind ik het best mooi. Vroeger, toen ik wat slanker was als nu, had ik zeg maar wat vollere wangen en dan was het daaronder weer wat slanker. Shapen was toen niet eens echt nodig. Nu helaas wel.. Maar ik ben weer bezig met afvallen dus dat komt hopelijk snel weer terug ^^

7. Mijn voeten. Hoewel ik andermans voeten echt.. vies vind ben ik erg blij dat ik geen rare voeten heb. Sommige mensen hebben te lange tenen en dat vind ik verschrikkelijk. Natuurlijk is daar niks mis mee, maar ik vind dat gewoon niet.. ik weet niet. Sorry als ik nu iemand beledigd heb, maar ik vind voeten al heel snel vies als er iets aparts mee is. Ik weet gelukkig dat ik daar niet de enige in ben, er zijn volgens mij echt honderden mensen die echt niks met voeten hebben. En er zijn voet-fetishisten... Ieder zijn ding!


Nou dit waren ze! ^^ Ik heb hier best lang op gezeten en ben trots op mezelf dat ik 7 schoonheden heb ontdekt haha. Ik ben niet bepaald tevreden over mijzelf, ben ook behoorlijk onzeker, dus dit is voor mij eigenlijk een goed iets om te doen. Eens op een positieve manier naar mezelf kijken ipv een negatieve manier.

Ik heb honestly geen idee wie ik moet taggen, dus iedereen die wil neem hem maar over! Zet het hieronder in de comments zodat andere mensen ook bij jou op je blog kunnen kijken. Ik zal niet zeggen dat iedereen nu mag gaan spammen, zover zijn we nog niet! Maar als je deze tag overneemt mag je het lekker wel :P *oneerlijk!!!*

xoxo
Nana

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen =D
  Je hebt ook mooie volle wenkbrauwen
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik haat mijn wenkbrauwen juist :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen.. heb hem zelf ook gekregen.. hij was echt moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen