BudgetBeauty

1.01.2011

Get a rose for me

Hey hey hey! ^^

Alweer een review! Nu over een nagellakje wat ik afgelopen week heb gekocht.
Het is een lakje van de H&M genaamd Get a Rose 4 me. Het is geen nieuw lakje dus waarschijnlijk kennen de meeste van jullie hem al, maar ik review hem lekker toch (^_^)

Schattig!
Het is een zachtroze lakje dat een beetje naar de grijze kant neigt. Ik vind het een heel erg schattig kleurtje en ik had nog geen lichtroze kleur die snel droogt dus daarom wou ik deze perse hebben.

Hier kun je de kleur net iets beter zien. Ik ben er echt verliefd op geworden!


Wat een poepig kleurtje zeg! De zwarte puntjes op mijn middelvinger komen van een pen af, daar kan ik helaas nog steeds niet fatsoenlijk mee omgaan (A) Maargoed, dit is dus na 1 laag en zoals je ziet dekt het lakje echt prima. Ik heb hierna nog wel een tweede laag aangebracht omdat ik dat net iets mooier vind maar in principe hoeft het niet perse. Ik ben trouwens echt heel trots op de laatste nagels, die zijn al best wel goed gegroeid nadat al mijn nagels voor de 3e keer weer waren afgebroken (: Hooray!!! 
Het lakje heeft inmiddels al een vast plekje in mijn nagellakstash gekregen, want ik weet zeker dat ik deze nog vaker ga dragen. It is friggin awesome! ^^
Oh en de prijs is natuurlijk ook mooi meegenomen, hij kost namelijk maar €3,95!

xNana

2 opmerkingen:

  1. Awh. Dat is een schattig, leuk kleurtje! ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk kleurtje ik hou wel van lichtje kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen