BudgetBeauty

1.02.2011

GOSH Natural touch foundation

Bonjour!
Vandaag een review over de nieuwe(?) foundation van GOSH: de Natural Touch Foundation.
Wat zegt GOSH over deze foundation? Nou dat is bijna niet te lezen! Maar ik ga het proberen.

"GOSH Natural Touch Foundation is an amazing light foundation. The mineral pigments unify your skin tone and give you a natural and perfect look. The texture is lightweight, soft and effective.It is almost invisible on the skin but still gives what you expect from a foundation - a natural and flawless finish. It diminishes facial imperfections while the organic sweet almond oil moisturises and nourishes your skin."

Okay, met leesbril is dit wel te doen, maar de lettertjes zijn zelfs voor mij lastig te lezen terwijl ik behoorlijk goede ogen heb. Maar dit terzijde, op internet kan je ook gewoon lezen wat hier achterop staat (maar dit kon ik niet kopiëren) dus dan is dit niet zo erg.

Wat GOSH over de foundation zegt is opzich wel waar. Het is een ontzettend lichte foundation die heel fijn uitsmeert en redelijk goed de onzuiverheden uit je gezicht weghaalt. Dit is echt een foundation voor als je niet echt erge onzuiverheden hebt maar toch wel een egale huid wilt creëren. Ook voor mijn gemengde huid is deze foundation erg fijn, hij laat geen vettig laagje achter waardoor ik me niet zo onzeker voel over de foundation. Uiteindelijk krijg ik toch wel een vettig laagje op mijn voorhoofd, maar dat kan ik gewoon niet voorkomen. Zelfs niet wanneer ik helemaal niks op mijn gezicht smeer.

Het product is best waterig en smeert dus heel makkelijk uit. Dit betekend dat je niet heel veel van het product nodig hebt. Het flesje heeft een pompje erin zitten zodat je makkelijk kan doseren met je foundation en het werkt lekker hygiënisch. Wat een groot pluspunt is: er zit SPF 8 in! En inderdaad, of het door die amandelolie komt weet ik niet zeker, maar hij droogt mijn huid absoluut niet uit. Mijn huid voelt lekker zacht en verzorgd wanneer ik deze foundation draag. Je kunt de foundation best layeren, maar ik vind dat persoonlijk niet nodig voor mijn huid.Zoals je ziet, geen dramatisch verschil, maar voor mij is het net genoeg om me iets zekerder te voelen over mijn huid. Het haalt wel de roodheid uit mijn wangen een beetje weg en verdoezelt al deels mijn donkere kringen waar ik ook echt blij mee ben. Voor een huid met veel onzuiverheden zou ik deze foundation niet aanraden, daar dekt hij niet genoeg voor. Wanneer je een huid hebt met een paar imperfecties of kleurverschillen dan is deze foundation wel aan te raden. Ik heb deze foundation in de kleur 36 Ivory.

Ja, deze foundation doet zo goed als alles wat hij zegt en daarom vind ik hem de moeite waard om te kopen.
Hij kost €10,99 wat natuurlijk wel iets aan de prijzige kant is, maar als ik kijk naar de prijs/kwaliteit verhouding dan is deze foundation het echt meer dan waard!

Hebben jullie al veel foundations versleten voor dat je de goeie te pakken had?

xNana

2 opmerkingen: