BudgetBeauty

12.29.2010

Christmas Presents

Okay laatste blog voor vandaag! I promise!

Ik heb nu pas de kans om foto's te maken omdat ik mijn camera bij mijn vader was vergeten. Helaas was hij hem vergeten vanavond weer mee terug te nemen... Maar ik mocht van mijn lieve broertje zijn HD film/foto cameratje lenen dus daar heb ik nu de foto's mee gemaakt. Hoezee!

Allereerst een foto van alles wat ik bij elkaar heb gesprokkeld in 3 dagen kerst.

Haha ik zie nu pas dat er ook een doosje kauwgom in het hoekje erop staat, die heb ik dus niet gekregen! Al met al een flinke buit, het voordeel van gescheiden ouders... Let's continue

Twee Disney films, het spel Fable3, Grey's Anatomy seizoen 2, NANA de film (met echte Japanners!) en natuurlijk Twilight! (:

De graphic novel van Twilight, die echt prachtig getekend is en het boekje Heks Appeal.

De twee mini rituals doosjes, die ik eerder vandaag gereviewed heb

Een geurolie brander ding met twee geurolies erbij, yum ^^

Een inimini tijgermuisje voor mijn laptop, is ie niet schattig?!

De HEMA eyeliner


De ontzettend lekkere parfum Scarlett van Cacharel. Echt een super lief geurtje! En een bodylotion (met dezelfde geur natuurlijk). De verpakking is echt heel erg mooi.

De Rituals parfum in Vanilla Drops & Sweet Orange die ook echt heel lekker is!

Dit waren mijn kerstcadeaus en ik ben er echt heel erg blij mee! Ik heb niet alles van mijn ouders gehad, ook van mijn broertje, twee beste vriendinnetjes en mijn beste vriend. Allemaal harstikke bedankt voor alle cadeaus!!! 

Zijn jullie ook zo blij met jullie kerstcadeautjes? 

xNana

Oh crap, ik bedenk me net pas dat ik nog 3 cadeautjes vergeten ben... *STUPID!* Ik heb nog een trui gehad van New Look, een rokje (wat ik zelf heb uitgezocht) en een cocao butter lip balm van TBS.

2 opmerkingen: