BudgetBeauty

12.29.2010

Mini Rituals

Hier even een snel blogje over 2 kerstcadeautjes die ik van een van mijn beste vriendinnetje heb gekregen.

Ik heb van haar 2 doosjes met daarin mini rituals gekregen, van Rituals dus.
De ene heet Ultimate Hand Sensation, de andere is de 10 minute Face Lift.Eerst iets over de Ultimate Hand Rituals:
Wanneer ik het doosje openmaak zitten er twee kleine zakjes in, een soort van tester verpakkingen eigenlijk. Lekker groen en fris van kleur, ik ben benieuwd wat het gaat doen!
Het bovenste zakje is stap 1: Hand Therapie met Ginseng&Ginko Biloba (wat?)
Het is een "nourishing and softening handscrub" een scrub dus. Ik heb nog nooit een echte handscrub gehad, dus ik ben erg benieuwd wat dit gaat doen. Momenteel zijn mijn handen wel toe aan een beetje goede verzorging dus ik hoop dat het helpt.Dan het tweede zakje, stap 2: Ginko's Secret, ook met Ginseng&Ginko Biloba.
Een "extra rich & repairing hand balm" ofwel handcrème. Ik gebruik bijna nooit handcrème, ookal zou ik dat wel moeten doen. Ik wil het graag gebruiken, maar meestal heb ik daar geen tijd voor. Of binnen no time nadat ik ze heb ingesmeerd moet ik alweer m'n handen wassen waardoor het er weer af gaat. Aangezien de verpakking er lekker fris uitziet ben ik erg benieuwd naar het geurtje en natuurlijk of hij fijn is en goed intrekt etc.
Dan nu het tweede doosje: de 10 minute Face Lift.
Ik had dus een 3e kerstdag met mijn twee beste vriendinnetjes en de eerste opmerking die ik kreeg van de andere vriendin (dus niet degene die me dit heeft gegeven, maar de andere, snap je?) was dat ik moest oppassen dat ik straks niet met een strakke kop rondloop. Nou, ik neem aan dat dat ook niet echt gebeurd aangezien het geen echte face lift is natuurlijk! Maar in ieder geval dus iets voor mijn gezicht.


Weer twee kleine zakjes, de bovenste heel licht groen en de onderste licht blauw. De kleurtjes vind ik erg lief en fris en ik krijg helemaal zin om de zakjes te gebruiken (:
Stap 1: Deep purifying facial mask. Yum!! met China Clay & Nourishing Avocado. Ik denk dat deze heel erg fris zal ruiken en dat die heel fijn is om op mijn gezicht te hebben. Ik moet deze 10 à 15 minuten laten inwerken en daarna afspoelen, hij wordt niet hard. Dat vind ik best prettig want dan hoef ik niet op te letten met lachen.

Op naar de volgende!

Stap 2: Intensive moisturizing facial mask met Soothing Honey & Rice Milk.
Naar deze kijk ik echt uit om te proberen! Ik heb echt een rot huid en nu door het weer zijn mijn wangen heel erg schraal en droog. Ik krijg het soms weg maar de dag erna zit het er weer, dus een lekker vocht-inbrengend maskertje kan ik wel gebruiken. En sowieso er zit honing en rijstmelk in, als ik iets lekker vind voor mijn huid zij het wel honing en rijstmelk! Heerlijk!!

Ik ga zometeen deze dingen allemaal proberen en ik heb er echt zin in, lekker een dagje bezig met mezelf verzorgen. Haarmaskertje, gezichtsmaskers, handen verzorgen, lichaam volsmeren met bodylotion en daarna ga ik jullie uitgebreid vertellen over de mini rituals spulletjes.

xNana

2 opmerkingen: