BudgetBeauty

3.10.2011

We have a winner

Afgelopen weekend heb ik van Samantha (Beautista) mijn prijsje ontvangen. Ik had een tijdje terug al een artikeltje geplaatst over haar win actie en deze heb ik dus ook gewonnen. (:
Ik ben er echt heel blij mee want ik wilde vooral de armbandjes erg graag winnen.


Nou dit zat dus allemaal in een klein zilveren zakje. Twee armbandjes die ik mezelf al helemaal zie dragen op heerlijke zomerdagen (hoewel ik ze nu ik dit typ ook gewoon om heb..), twee maskertjes: een chocolade masker en een dode zee masker, een gezellig bloemetje en twee mini cremepjes.
Het chocolademasker zou lekker smaken, want dat staat op de verpakking. Maar ik denk dat ik het toch gewoon lekker op mijn huid laat liggen en niet eraan ga likken. Wat het precies zou doen voor je huid kan ik niet vinden, maar het zou in ieder geval moeten zorgen dat je ff lekker kunt genieten en dat je een lekker spa momentje voor jezelf hebt.
Het Totes Meer (dode zee, want meer is zee in het Duits.. en andersom geloof ik ook :P) masker is om lekker je huid te reinigen. Er zit een of ander alg in, zeewater en mineralen. Het zorgt ook dat overtollig vet wat op je huid ligt opgenomen wordt, wat voor mij natuurlijk een grote plus is. De laatste tijd heb ik namelijk weer meer last van mijn vette T-zone dus ik ben erg benieuwt wat het gaat doen. Ik denk dat ik met beide maskers wel 2x kan doen per maskertje dus dat is helemaal awesome.

Ik wil graag Samantha nog even bedanken dat ze mijn quote heeft uitgekozen (: En nog maar een keer vertellen dat ik errug blij ben met mijn prijsjes ^^

xoxo
Nana

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met dit leuke pakketje meid :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Gefeliciteerd en veel plezier ermee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super leuk geschreven, ik zou ook niet aan het maskertje likken :P
  Chocolade werkt ook alleen ontspannend op de huid, meer niet :O Soms staat er aangegeven van wel, zelfs bij thermen of echte schoonheidssalons, terwijl dit gewoon nooit bewezen is.

  Maar geniet ervan! Het werkt wel ontspannend (komt ook door de geur denk ik!)

  Leuk dat je een artikeltje erover geplaatst hebt en veel plezier van de armbandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeeh leeuk pakketje!
  &gefeliciteeeeerd.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen