BudgetBeauty

2.11.2011

Wishlist

Zoals vele van jullie heb ik ook een wishlist. Deze varieert nogal van producten. Ik wil bijvoorbeeld een hele hoop nieuwe, andere electronica zoals een nieuwe camera, videocamera en losse harde schijf. Oh en een nieuwe Xbox!!  Verder wil ik nog kilo's en kilo's nieuwe kleren en een hele hoop nieuwe boeken en films. Maar omdat mijn blog voornamelijk over beauty en make-up gaat zal ik maar een make-up wishlist laten zien (:


Okay een erg mislukte poging om een collage samen te stellen, but hey, atleast I tried!
Ik zal even een korte uitleg geven bij alle dingetjes die je erop ziet staan, een persoonlijk verhaaltje zegmaar.
(We beginnen linksboven en gaan met de klok mee, even voor de duidelijkheid)

China Glaze Lubu Heels. Duidelijk toch? Het is gewoon een beauty! Maar ik wil nog veel meer andere lakjes van China Glaze maar kan ze hier niet allemaal op plakken ofcourse.

De knallende lippen en de lipstick (ja het is een lipstick!) horen bij elkaar. Dit zijn lipsticks van Lime Crime en ik vind de kleuren echt amazing! Ik zou ze het liefst alle 10 willen, ookal weet ik dat de meeste me voor geen meter zullen staan. De verpakking alleen al is echt te cute voor woorden en de lipsticks hebben echt de coolste kleuren die je kunt krijgen. In een woord: Genius!

Een fatsoenlijke kwastenset. Ik heb er echt superlang over nagedacht welke kwasten ik zou willen hebben. Ik heb ook al van verschillende budgetmerken kwasten gebruikt, maar de meeste vind ik niet echt geweldig. Het belangrijkste vind ik dat ik gewoon een complete kwastenset heb zodat ik even vooruit kan, daarna kan ik nog van alles los erbij kopen als ik wil. Bij Zoeva.de heb ik denk ik de ideale kwastenset gevonden voor een redelijke prijs, dus die ga ik een dezer maanden bestellen.

En als laatste deze lakjes. Ik weet zo gauw niet hoe ik die lakjes moet noemen... Maar ik wil dus echt al super super lang lakjes met grote glitters erin. En niet zomaar glitters, maar echt in een vorm zoals hartjes of sterretjes. Jaren geleden (want ik ben al super oud natuurlijk) heb ik een nagellakje gekocht met sterretjes erin en ik was er echt helemaal verliefd op. Maar helaas heb ik dit lakje al heel lang niet meer. Als iemand van jullie een idee heeft over hoe ik aan zo'n lakje kan komen zonder e-bay te gebruiken, hoor ik het graag!

Hebben jullie ook een beauty wishlist? En zo ja, wat staat hoog bovenaan jullie lijst?

xoxo
Nana

3 opmerkingen:

 1. Bij mij staat ook bovenaan een fatsoenlijke kwastenset met zo'n ''rol'' waar ze allemaal inkunnen, dan zit t allemaal netjes bij elkaar =)
  Maar je hebt een leuke wishlist,mooie lakjes!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind van die lakjes met hartjes ook leuk! :D En een goede kwastenset heb ik ook nog nodig....
  En non-beauty: Ik wil graag de kinect! haha, toen ik las dat je een nieuwe xbox wilde moest ik daar meteen aan denken :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kwastensets van Sigma zijn echt superfijn! Met die van Zoeva heb ik geen ervaring. Ik vind idd ook de verpakkingen van Lime Crime so cute! Ik denk dat sommige kleuren me nog wel goed zouden staan hoor, maar je moet wel lef hebben want de kleuren zijn over het algemeen vrij fel

  BeantwoordenVerwijderen