BudgetBeauty

2.09.2011

Rawwwrrrrr!!!

Sexy (of heel foute) nagels voor €0,99 cent... Wie wil dat nou niet? Zoals jullie laatst konden zien in mijn shoplogje had ik bij de Zeeman 3 setjes nepnagels meegenomen om uit te proberen. Ik ben normaal niet zo van de fake nails omdat ze gewoon erg duur zijn en ook erg irritant. Momenteel is typen ook best lastig, maar ik doe mijn uiterste best om alles zo goed mogelijk neer te zetten. Ik zal even een paar foto's laten zien van de meest foute panterprint nagels ooit, met een glanzende top coat erover heen.


Ik heb geprobeerd om de duimnagel en wijsvinger nagel wat ronder te vijlen. Helaas heb ik echt een hele crappy glasvijl dus dat is niet perfect gelukt. Maar het is wel mogelijk om de nagels goed te vijlen, dus ook om ze korter te vijlen. Als ze eenmaal goed gevijlt zijn kan je daarna een topcoat erover heen doen om ze mooi  te laten glanzen. Er zit ook en miniscuul zakje met nail art steentjes bij wat ik erg leuk vind. Deze spaar ik gewoon op van alle 3 de sets om ooit nog een andere nail art mee te maken.

De kwaliteit van de nagels is erg goed, je kunt ze vijlen en lakken zonder problemen. Er zitten 12 nagels in de set zodat je nog kan kijken welke nagels het best op je eigen nagels passen. De duimnagels zijn wat aan de brede kant, maar ook die kan je nog bijvijlen aan de zijkant als je dat nodig vind. Voor €0,99 cent heb je dus 12 nagels, 1 tubetje lijm van goede kwaliteit en een mini zakje met nail art steentjes. Ze hebben behalve de dierenprints nog veel meer prints en kleuren. O.a. met bloemen en ruitjes, in blauw en knal roze maar ook zwart met wit. Dus mocht je ze willen proberen er is keus genoeg!

xoxo
Nana

12 opmerkingen:

 1. Je kunt ze ook afknippen als je ze te lang vind. Al kan dat niet bij alle nepnagels.. In ieder geval ziet dit er goed uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kimberley: Ik heb helaas een fobie voor nagelknippertjes en nagelschaartjes... hoe en waarom weet ik niet maar ik vind ze dood eng! Dus ik moet altijd alles vijlen, ookal duurt dit langer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nana: Oké, dat is rot ja. Misschien kun je kijken voor kort, nepnagels? Die hebben ze ook. Tenminste, die hebben veel winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze wel leuk! En helemaal niet duur dus ga snel ook eens een duik in de zeeman nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!
  Ik ben alleen bang dat ze niet om mijn nagels zouden passen ofzo :P Wel leuk, dan heb je zonder moeite toch een nail art creatie op je nagels haha!
  En nieuwe layout zie ik, leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg mooi uit :D Leuke combinatie:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 99 cent is echt goedkoop! en je kan er altijd wel een lakje overheen doen toch, of met remover wat er nu op zit er af halen =D Ik ga ze ook eens uitproberen =D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedkoop zeg! Echt grappig!
  Deze nagels zou ik alleen al kopen om mijn vriend te plagen..
  Hij hááát dieren prints echt enorm! :D Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig! Echt leuk en dat voor zo'n prijsje! Ik ben je gaan volgen trouwens! Leuke blog heb je!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen