BudgetBeauty

2.09.2011

And the winners are...

Vanavond zou ik de winnaars (winnaressen..) van de win actie bekend maken... Hold your breath!

*tromgeroffel*

De eerste winnaar is Samantha van Beautista-SJ
Zij heeft setje 2 gewonnen.

Haar quote: Be who you are and say what you feel. Because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.
Waarom? Deze quote vond ik erg mooi en toepasbaar op mezelf. Juist omdat ik me altijd druk maak om wat anderen van me denken heb ik besloten, na het lezen van deze quote, om me daar minder druk over te maken. Het heeft me inderdaad geholpen. Bedankt voor deze inspirerende quote en gefeliciteerd met je prijs!!!

De tweede winnaar is Michelle van Miezziej's beauty polish blog
Zij heeft setje 1 gewonnen.

Haar quote: Carpe Diem.
Waarom? Het is een ontzettend simpel iets, maar met grootse kracht.  Pluk de dag is voor mij een belangrijke zin in mijn leven, omdat zonder dat zinnetje ik soms echt veel moeite heb om een dag door te komen. Een goeie, simpele quote die makkelijk te onthouden is en voor iedereen een goed steuntje in de rug kan zijn. Van harte gefeliciteerd met je prijs!!!

Als de winnaressen mij even willen mailen naar budgetbeauty@live.nl en dan hun adresgegevens erbij willen zetten dan stuur ik zsm de cadeautjes jullie kant op.

Inmiddels heb ik alweer 21 volgers en ik ben echt super blij met jullie allemaal. Er zullen zeker nog meer win acties komen in de toekomst dus als je nu niet gewonnen hebt, wie weet de volgende keer (:

5 opmerkingen:

 1. Dit is de eerste keer dat ik iets win! :D Echt leuk, dank je wel! Ik stuur je meteen even een e-mailtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yess :D kei blij! Bedankt !! Ben blij dat mijn quote je een beetje kan helpen, de afgelopen jaren maak ik me echt niet meer druk om wat andere mensen vinden. En dat is echt zo veel fijner!
  Ik ga je zo een mailtje sturen =D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd girls!
  Leuke blog heb jij zeg! Echt allemaal super orgineel enzo!

  Trouwens.. ik weet niet of je het leuk vind om eens te kijken.. maar ik heb ook een blog, of misschien zelfs te volgen? (je weet nooit!)

  Ik zou zeggen ga zo door met leuke berichten plaatsen! YOU GO GIRL!

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen