BudgetBeauty

2.06.2011

My friend's first tat!

Vandaag even iets anders dan beauty, namelijk de eerste tattoo van mijn beste vriendinnetje (:
Ze wil al heel erg lang een tattoo en vandaag was eindelijk de dag aangebroken waarop ze hem kreeg. Ik vond het toch wel erg leuk om mee te gaan en heb een heleboel foto’s gemaakt. Ik vond het wel leuk om hier een artikeltje over te schrijven op mijn blog omdat ik tattoos ook erg mooi vind. Hier volgt de fotoreportage:

De tekening die erg cute is!
Het eindresultaat.

Iew bloed!
Ik vond het echt heel erg leuk om erbij te zijn! Mijn vriendinnetje was bang dat het veel pijn zou gaan doen maar gelukkig viel het allemaal reuze mee. Ik vroeg of het te vergelijken was met boren bij de tandarts en ze zei dat het minder pijn deed dus nu durf ik het ook wel aan (: Ik ben heel erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uitziet als hij helemaal genezen is, maar ik weet zeker dat het heel pretty word! Ik vind het echt een super schattige tattoo die echt heel goed bij haar past en ik ben blij voor haar dat het geen pijn deed (:

Wat vinden jullie van tattoos?

xoxo
Nana

8 opmerkingen:

 1. It's lovely! I really love bows! Though I would be so afraid of doing a tat on that part of the arm, I'm so afraid of the veins etc. haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik vind niet alle tattoo's mooi. Van die standaard sterretjes die iedereen heeft vind ik niks. En hele grote of met heel veel kleuren vind ik ook niks. In 't gezicht ook niet, maar dat moet iedereen zelf weten =)
  Ik zou ook graag een tattoo willen op mijn onderarm ergens (en in mijn nek). Maar ik moet nog goed na denken wat precies!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cute blog! let me know if you want us to follow each other:) thanks
  xoxo Sienna
  http://fashion-sienna.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Beautista: Ik vind ze ook niet allemaal mooi :P Sommige zijn echt heel erg lelijk of niet over nagedacht. Ik weet inmiddels wel waar ik mijn tattoo wil en wat, maar nog niet waar en wanneer ik hem laat zetten.. Nog genoeg tijd om daarover na te denken toch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie tattoo, zo'n strikje! Echt super cute! Ik neem geen tattoo maar áls dan werd het ook zoiets (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie tattoo zeg!
  als ik er zelf eentje zou nemen zou ik hem ook op de onderzijde van mijn pols willen, echt een mooie plaats!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik die tattoo er heel mooi uitzien maar ik zou er zelf geen willen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tattoo's vind ik zelf erg mooi ;D

  BeantwoordenVerwijderen