BudgetBeauty

2.03.2011

Ice Cream Nails!

Hoewel ik over het algemeen vaak donkere nagellak op mijn nagels heb vind ik pastel kleurtjes toch ook wel heel leuk om te dragen. Ze zijn gewoon schattig en lief en ik wordt er vrolijk van als ik ze op doe.
Het enige nadeel aan pastel kleurtjes vind ik dat ze vaak toch wat sheer kunnen zijn en dat ze dus meerdere laagjes nodig hebben. Maar toen ik de swatches van deze twee beauties had opgezocht moest en zou ik ze bestellen! Op google zien deze lakjes er echt fabulous uit dus ik was nou eenmaal verliefd.

Welke lakjes bedoel ik? Het zijn twee van de 4 ice cream lakjes van Barry M, namelijk Strawberry Ice Cream en Berry Ice Cream. De namen alleen al zijn erg cute, maar de kleurtjes wil ik bijna van mijn nagels aflikken. (haha dat klinkt best vies eigenlijk)

Berry&Strawberry Ice Cream
En hoe zien ze er nou eigenlijk uit op mijn nagels? Nou niet zo prachtig als op google en de webshop.

Wonder boven wonder is de paarse nog best mooi op de foto's terecht gekomen, maar zo zag hij er niet echt uit op mijn nagels. De roze is stiekem nog best sheer en heeft minstens 3 laagjes nodig (aangezien dit er 2 waren gok ik dus op 3 of zelfs 4) maar het kleurtje is wel echt de moeite waard. De paarse lakt van zichzelf net iets beter, maar deze is me gewoon net iets beter gelukt denk ik. De laatste paar dagen trillen mijn handen heel erg dus lakken is sowieso wat moeilijker geworden. Wanneer ik meer tijd en geduld heb zal ik deze lakjes absoluut nog een kans geven, want het zijn echt prima lakjes hoor ^^

Deze lakjes kosten €3,99 op de webshop van Alice&Jo en ze hebben nog veeeeeeeeeeeel meer kleuren!
Inmiddels heb ik 5 lakjes van Barry M en 2 lipsticks en ik ben fan van het merk.
Zijn jullie al bekend met Barry M?

xoxo
Nana

Oh, I have a question for the ones that don't understand Dutch. Would you prefer that I put an English translation under the Dutch parts so you can understand my blog better? I don't mind doing it, but only if you prefer that ;) Let me know!  

10 opmerkingen:

 1. Ik hou van die zachte kleuren
  heel mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Die roze is echt mijn favoriet (L)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. By the way, I just did the review on the Clinique 3-Step System if you want to check it out :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes! Barry M nagellak is leuk he ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah, die kleurtjes zijn zo zacht en lief! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de Instant Nail Effects van Barry M, ik hoor zoveel goede dingen over de gewone lakjes dat ik wel baal dat ik die niet heb meegenomen uit Engeland

  BeantwoordenVerwijderen