BudgetBeauty

2.19.2011

Lipbalms = Love

Een van de meest belangrijke onderdelen van je beautyroutine is toch wel je lippen insmeren met een goede lipbalm. Als er iets verschrikkelijk is om te hebben en om te zien zijn het wel zielige uitgedroogde lipjes terwijl ze ook mooi, zacht en glanzend kunnen zijn. Mijn lipbalmstash is niet gigantisch, maar verschilt nogal. Ik wil met jullie delen welke ik heb en wat ik er wel of niet fijn aan vind.

Da stash!

Suckers..
Bovenstaande lipbalms zijn mijn minst favorieten. De vaseline van het merk Vaseline vind ik niet fijn. Maakt niet uit welke variant, maar ik vind deze toch echt te waterig. Hij blijft niet lang genoeg op mijn lippen zitten dus ik blijf maar smeren. Dat vind ik echt een groot minpunt. De geur van deze vind ik wel echt fijn dus daarom gebruik ik hem toch regelmatig. Voor de yes to Carrots lipbalm en de TBS lipbalm geld eigenlijk hetzelfde. Veel te waterig en voelen dus niet verzorgend aan. De geur van de TBS balm vind ik wel echt heerlijk, beter nog dan die van Vaseline. Die van Yes to carrots brengt me terug naar mijn eerste vakantie in Spanje met mijn beste vriendinnetje. Daarom hou ik deze lekker in mijn stash (: De zilvere heb ik lang geleden bij de Tuinen gekocht, hij ruikt heel sterk naar cocos. Dit is even lekker, maar na een paar keer smeren werd ik eigenlijk een beetje misselijk van de geur.


Dit zijn eigenlijk niet echt lipbalms, meer lipglossjes in een tinnetje. De twee van hello Kitty komen van Claire's en ruiken erg lekker. Ze geven een beetje roze kleur af aan mijn lippen en zijn lekker glossy. Deze vind ik fijner als een lipgloss omdat ze helemaal niet plakken, maar juist lekker zacht aanvoelen. De twee cupcakes zijn van H&M, deze heb ik voornamelijk omdat ze gewoon super cute zijn. Er zit een lichte shimmer in wat je ziet zitten op je lippen en dat vind ik erg mooi. Die van Essence is van de Go Snow collectie en is dus al best een tijdje oud. Ik vind hem gewoon fijn en hij ruikt lekker. Plus er zit SPF in! Dit zijn dus allemaal geen verzorgende lipbalms, maar gewoon voor de mooi.

Winners!
Dit zijn mijn absolute toppers. De vaseline van Kruidvat eigen merk met Aloe Vera vind ik echt heerlijk! Hij is veel dikker als de "officiële" Vaseline en blijft veel langer zitten. Bij het bovenste blikje is inmiddels al sprake van heuse panporn omdat ik hem gewoon echt geweldig vind. Ik heb wel gezien dat de tinnetjes van deze vernieuwd zijn en ook gemerkt dat de substantie nu dus meer lijkt op die van de echt Vaseline.. Bummer! De roze is een lipbalm van de HEMA. Hij ziet er echt heel cute uit, ruikt echt heerlijk (inmiddels niet meer, hij is een beetje over datum. Memo: Koop een nieuwe!!!) maar hij smeert ook echt heerlijk. Deze is ook echt dikker als de andere lipbalm sticks die ik heb en is vooral fijn om voor het slapen gaan aan te brengen. 's Ochtends zijn mijn lippen dan echt super zacht en gehydrateerd. De GOSH balsem vind ik ook prettig. Hij is lekker zacht maar geeft ook een heel mooi kleurtje af. Hij verzorgd niet optimaal zoals de andere twee, maar daar had ik hem ook niet voor gekocht. Het feit dat hij toch wel verzorgd maakt hem voor mij alleen maar beter. Hij ruikt ook erg lekker en is erg fijn in gebruik.

Vinden jullie het belangrijk dat een lipbalm goed verzorgd? En zijn jullie ook veel bezig met het mooi verzorgd houden van je lippen? 

xoxo
Nana

5 opmerkingen:

  1. Zo. Je hebt behoorlijk veel. Ik vind belangrijk dat mijn lippen geen velletjes enzo hebben. Dus ja. Ik vind lipverzorging heel belangrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind lipverzorging heel erg belangrijk! Niets is lelijker dan een mooie lipstick waar lelijke vellen onder zitten!

    Liefs, lies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga echt nergens heen zonder een lipbalm! Haha ik kan er ook echt niet tegen als mijn lippen droog aanvoelen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga nergens heen zonder lipbalsem/vaseline. Mocht ik het toch vergeten zijn dan kan ik echt chagrijnig daarvan worden. Ik heb er echt zoveel dat er in iedere tas/jas wel eentje zit haha. Ik zou ook echt anders een hele omweg maken om bij een drogist te komen!

    BeantwoordenVerwijderen