BudgetBeauty

2.22.2011

Cadeautje van VIVI clothes

Vorige week heb ik een cadeautje ontvangen. Een heel leuk cadeautje!
Namelijk een sjaal ^^ Deze is mij opgestuurd door de webshop van VIVI Clothes.


Met flits

Zonder flits


Ik ben echt heel erg blij met de sjaal en heb hem niet meer afgedaan sinds ik hem heb ontvangen. De sjaal past erg goed bij de kleding die ik 's winters draag omdat hij donker van kleur is. Het is een hele mooie grijze kleur, maar wel een warme grijs. Er zitten zwarte sterretjes op en er lopen zilveren draadjes door de sjaal heen. Dat maakt hem dus net wat leuker. De onderkant (zoals je op de onderste, prachtige foto kunt zien) bestaat uit losse draadjes, zowel van de grijze stof als de zilveren draadjes. Ik heb hem nu ongeveer een week gedragen (okay, ik heb hem wel afgedaan voor ik ging slapen!) en hoewel hij voor dit weer eigenlijk net te koud is vond ik hem toch voldoende warmte geven.

De webshop zelf vind ik ook erg leuk.
Deze webshop verkoopt voornamelijk kleding en accessoires uit Azië. Veel spullen met Japanse en Koreaanse stijl dus. Harstikke leuk natuurlijk, want ik ben echt een grote fan van dat soort kleding! Ze verkopen ook hele mooie schoenen. Het enige nadeel is dat het allemaal kleine maatjes zijn. Maar helaas hoort dat ook bij Aziatische kleding en schoenen. Aangezien de meeste vrouwen in Azië nogal klein en slank zijn, zijn de maten daar natuurlijk ook naar. De grootste schoenmaat is 39, maar ik durf het risico niet te nemen om te bestellen omdat ik bang ben dat ze aan de kleine kant zijn. Met sommige kledingstukken zou ik het nog wel aandurven omdat er ook een aantal wijde dingen bij zijn.
Wat ook leuk is om te weten: ze verkopen ook de bekende BB cream. Ze hebben verschillende merken, zelfs de Misscha BB cream die erg goed schijnt te zijn.


Neem vooral eens een kijkje op de webshop! Mocht iemand van jullie iets bestellen, laat het me weten! Ik ben erg benieuwt ^^

xoxo
Nana

9 opmerkingen:

  1. Super leuke sjaal !!
    En staat je goed .
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I can't anything but the scarf is really pretty <3. I've seen some here that are very similar and next time i see them i hope i have money because i need to buy lots and lots of scarfs for winter :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk sjaaltje! En erg leuk dat je dit cadeau kreeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lovely scarf dear!

    http://www.hsquaredfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke sjaal! Ik ben dol op sterretjes (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Cute scarf.:D

    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com

    BeantwoordenVerwijderen