BudgetBeauty

2.28.2011

Living Dead Girl

Geïnspireerd door mijn make-up fail win en door vele youtube filmpjes. En voornamelijk geïnspireerd door mijn oude obsessie met Living Dead Dolls heb ik mijn eerste poging tot Dead Girl make-up gedaan.
Al met al ben ik erg tevreden over het resultaat, maar ik wil nog wel een paar aanpassingen maken.

De finished look is uiteindelijk dus meer iemand die vermoord is dan een echte zombie. Maar dit vind ik eerlijk gezegd veel mooier en het is ook makkelijker om te maken. Omdat dit gewoon om te oefenen was heb ik ook verder geen foundation of iets gebruikt, ik moet ook nog kijken hoe ik mijn foundation grauwer kan maken. Ik wil ook nog nepbloed kopen om het wat op te leuken (: Sowieso is een bloedneus gemaakt met lippenstift niet echt slim, want als je jeuk hebt smeer je dat helemaal uit.

Ik wilde eerst een "slit throat" maken, maar dit lukte dus niet, hier heb ik gewoon de spullen niet voor. In plaats daarvan heb ik een grote blauw plek over mijn keel lopen omdat ik daar gewurgt ben met een stuk touw. Klinkt ook veel gezelliger he! En de snee op mijn wang is niet helemaal zoals ik wilde, het blauwe oog is ook niet helemaal 100% goed en ik had geen eyeliner op moeten doen. Maar ik heb van deze poging veel geleerd en weet nu dat ik volgende keer rustiger aan moet doen en langzaam moet opbouwen met de kleuren. Al met al ben ik heel erg tevreden over het resultaat.

Hebben jullie eigenlijk wel eens meer gedaan met make-up dan alleen je ogen opmaken?

xoxo
Nana

6 opmerkingen:

 1. Wow! That's scary and awesome at the same time x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dit is echt super goed gedaan!!
  En dan had je nieteens de ''perfecte'' spullen ervoor. Lijkt echt net alsof je in elkaar bent geslagen :D maar dan toch mooi!

  Ik weet niet of je petrilude kent, van youtube?
  http://www.youtube.com/user/petrilude?feature=chclk

  Hij is echt super goed met zulke looks, als je nog geen filmpjes van hem hebt gezien zou ik zeker even kijken, gewoon alleen al voor de leuk!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat goed gedaan zeg! Ik vind je nek echt geniaaaal! Goed gelukt! Als je ook nog echt nep bloed hebt is het helemaal af :D
  Dat klinkt wel gek; écht nep bloed :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow that's UNBELIEVABLE! You are one talented gal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt heel gaaf geworden! Denk dat het met nepbloed inderdaad NOG gaver wordt. Vandeweek heb ik ook met make-up staan spelen voor carnaval, maar ik ga als roze hawaimeisje omdat m'n collega's op het werk dat willen (we gaan verkleed werken), dus zal wel wat "lievere" make up worden als dit haha! Alhoewel ik dit stiekem veel gaver vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow jij hebt talent! Super scary! Je hebt een leuke site! (P.S ook een kijkje op mij site?)

  BeantwoordenVerwijderen