BudgetBeauty

1.25.2011

WARNING!

Ik wil even gauw een mededeling plaatsen!
Afgelopen week zag ik in het krantje van de kijkshop ineens dat ze CK make-up in de aanbieding hadden. Ja, inderdaad Calvin Klein make-up. Op beautygloss.nl heb ik hier een hele tijd terug een artikel over gelezen en daar waren de prijzen toch best aan de hoge kant. Op de website van kijkshop staan nu twee make-up setjes die er beiden best leuk uitzien om te proberen.

van €29,95 voor €14,95

Van €24,95 voor €14,95

Ik vind het best leuke setjes en nu ze maar €14,95 zijn is het volgens mij best de moeite waard om een kijkje te nemen. Het eerste setje bevat 4gr oogschaduw en 7.1ml mascara. Dit is het standaard formaat en standaard inhoud dus ik neem aan dat het ook echt Calvin Klein producten zijn. Bij het tweede setje kan ik het echt niet lezen, maar ik neem aan dat daar ook normale inhoud inzit.

Ik kan me voorstellen dat sommige van jullie toch wel graag wat duurdere make-up willen proberen maar daar simpelweg geen geld voor hebben, daarom dacht ik dat het voor jullie misschien wel een leuke tip zou zijn. Vinden jullie dit een fijne tip of boeit het jullie niet zoveel? Als jullie dit leuk vinden kan ik best wel vaker op zoek gaan naar speciale aanbiedingen die interessant kunnen zijn.

xoxo
Nana

2 opmerkingen:

  1. O, bedankt haha. Dat lijkt me echt heel tof. Ik ga snel kijken ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, I will do a review on the Clinique 3-step system after I finish my exams probably not next week, but the week after :) x

    BeantwoordenVerwijderen